VI SKAL UT Å REISE!

OM BARE 3 DAGER

Dere som følger meg på snapchat (adalsjenta heter jeg der) kommer litt nærmere innpå livet mitt. Jeg oppdaterer der ofte, og legger ut stadig ting jeg gjør og ting jeg skal de neste dagene. Silje jeg har møttes flere ganger igjennom uka som har gått. Dette er ikke uten grunn! Som jeg ha fortalt der, skal vi faktisk ut å reise!

Det er flere år siden sist jeg var på ferie, og da minnes jeg campingtur. Denne gangen er det ikke snakk om camping overhode. Vi skal fly! Tidligere har jeg kun flydd en gang til Nord-Norge og tilbake, og selv om vi ikke skal så mye lengre enn til nabolandet så skal vi hvert fall fly. Jeg er veldig spent på det og hvordan det blir ettersom jeg ikke husker så mye av den flyturen jeg har opplevd! Silje og jeg gleder oss sånn, og vi har mange planer som skal gjennomføres. Hotell og flybilletter er booket og allerede på torsdag reiser vi til Stockholm.

Noen steder vi burde oppleve mens vi er der? Butikker vi burde reise innom eller steder vi burde spise? Kom gjerne med tips!

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

14 kommentarer

Siste innlegg