ENKEL OG GOD NACHOS

Da pappa var på rehabilitering i hele mai fikk han smake på en del nye retter, deriblant nachos. Jeg elsker jo nachos, men det har aldri vært en matrett vi har spist sammen her hjemme. Men da jeg fikk vite det, var det ingen tvil om at dette skulle bli en av middagene våres fremover, og allerede i går ble dette middagen våres. Ser at det er mange oppskrifter ulike oppskrifter på dette på internett, og mange inneholder så mye forskjellige og spesielle ingredienser, så jeg tenkte derfor at jeg kunne dele min oppskrift på dette. Dette er så enkelt, godt og ikke minst billig! Pappa og jeg hadde også salat ved siden av som jeg også kommer til å legge ved oppskrift på.

OPPSKRIFT PÅ ENKEL OG GOD NACHOS

Dette trenger du:

400g kjøttdeig

Tacokrydder

Torillachips

150g  revet ost

Dette trenger du til salat:

Isbergsalat

Paprika

Mais

Agurk

Tilbehør:

Tacosaus

Slik gjør du det:

1. Sett stekeovnen på 200 grader.

2. Brun kjøttdeigen i stekepannen. Putt opp i tacokrydderet og hell oppi litt vann som anvist på pakningen.

3. Hell tortillachips i en ildfast form. Hvor mye kommer an på hvor stor formen er, og hvor mye du ønsker. Pappa ønsket ikke altfor mye tortillachips i, så vi brukte ikke opp hele posen. Deretter heller du kjøttdeigen over, og revet ost på toppen.

4. Sett inn i ovnen i cirka 15 minutter.

5. I mens nachosen steker kan du lage salaten. Du må så klart ikke følge mine ønsker til salat, kutt opp alt du måtte ønske å ha oppi.

Velbekomme! 

 

 

Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#mat #matoppskrift #kosthold #matinspirasjon #matoppskrift #oppskrift #nachos 

6 kommentarer

Siste innlegg