TENK PÅ HVORDAN DU OPPFØRER DEG MOT DINE NÆRMESTE

“KLE DEG AKKURAT SOM DU VIL, MEN TENK HELLER PÅ HVORDAN DU OPPFØRER DEG MOT DINE NÆRMESTE”

Nå har jeg blogget i over fem år og jeg har delt flere hundre innlegg på bloggen i løpet av den tiden.  Når jeg trykker publiser på innleggene mine er jeg alltid forberedt på reaksjonene, både når det er positive eller negative reaksjoner. Hvilke kommentarer vil dukke opp? Hva vil folk mene og si på det jeg deler? Jeg har opplevd ulike reaksjoner på innleggene mine, men aller mest positive. Men så kommer disse negative også. Mange mener dette er en selvfølge og at man må forvente det som blogger, men helt ærlig så må man faktisk ikke det. Man skal ikke det heller. Hadde du likt å komme på til en “vanlig” jobb å bli møtt av mennesker som kommenterer ditt utseende eller hvordan du går kledd? Ikke det nei, tenkte meg det. Så hvorfor skal vi bloggere forvente det da, bare fordi vi er litt mer “offentlige” personer, og deler en del av våres liv på sosiale medier?

Jeg pleier veldig sjeldent å ta meg nær av negative eller nedverdigende kommentarer. Jeg har på en måte vent meg til å ikke bry meg noe særlig om det, og skjønt det sitter trangsynte mennesker bak skjermen som ikke eier verken nettvett eller vanlig folkeskikk. Men det er en kommentar som har skilt seg ut fra de andre..

Folk kan gjerne kommentere utseende eller kroppen min, men når det kommer til hvordan jeg er mot andre blir jeg faktisk litt såret. Jeg har forhørt meg rundt til mine nærmeste og fått høre deres ærlige mening om hvordan jeg behandler dere, og det stemmer overhode ikke med kommentaren. Det er klart jeg har dårlige perioder i livet mitt, hvor ting lett kan gå utover andre. Men det ordnes raskt opp i, også kan vi gå videre med det. Og slik er det gjensidig også.

Helt ærlig veit jeg ikke hvorfor jeg tar meg så nær av det, når det faktisk ikke stemmer med virkeligheten, men det er nok fordi jeg er veldig opptatt av hvordan jeg skal ta vare på andre og hvem som fortjener hvilken behandling. For alt jeg veit kan dette være en person bare ønsker å skrive noe for å tråkke andre ned, men det kan faktisk hende at dette er noen som kjenner til meg og min familie f.eks. Jeg har mine mistanker om hvor denne kommentaren kan komme fra, og jeg må bare si at jeg synes det er så utrolig umodent å kommentere anonymt i stede for å fortelle meg det i fullt navn personlig.

Uansett så tenker jeg at om denne personen mener dette stemmer, så har de nok bare sett en side av en sak og at denne personen som han/hun har bemerket seg at jeg har behandlet på en dårlig måte, har faktisk fortjent det. Det er slemt å si det, men sant. Jeg har egentlig så mye jeg vil fortelle dere, noe kommer ved tiden og andre må holdes for seg selv, men kort sagt- en person tok en dårlig valg, og da må han/hun nesten ta konsekvensene av dette også. Dessuten burde vennene av denne personen også åpne øynene å se hva som faktisk er virkeligheten, og hvorfor ting er blitt som det har blitt. Jeg har tatt mitt valg, og angrer ikke et sekund på det. Noen ganger må man gjøre det beste for seg selv, og man kan faktisk ikke godta alt. Alt skjer for en grunn, og om denne personen kjenner til meg og mitt liv, så veit jeg også hvem han/hun mener har fått litt dårlige behandling fra min side, og som sagt føler jeg det er litt fortjent dessverre..

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#blogg #hverdag #kommentar #personlig

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg