TRIST AT DET HELE ER OVER..

MIN 17.MAI FEIRING I BILDER

Gratulerer så mye med nasjonaldagen i går Norges befolkning. Hadde dere en fin dag? Vel, jeg håper det hvert fall! Min dag var veldig annerledes, men fin. Det var rart å ikke stå opp å kle seg i bunad, og kjøre på med de gamle tradisjonene. Her var jeg nemlig oppe allerede klokka seks, for å dra på hotellfrokost med resten av russen klokka syv. Selv om jeg egentlig var utrolig sliten etter å ha vært på rebusløp og ikke sovnet før klokka to-tre dagen før, så var det veldig koselig!

Etter frokosten dro jeg, Stian og Ingvild til Martine å bare snakket en time, før vi møtte Silje, Hilda og Anita. Russen skulle nemlig samles for å gi barnetoget i Hønefoss sammen. Har aldri gått eller sett barnetoget i Hønefoss før, ettersom jeg alltid pleier å holde meg til hjemstedet mitt så det var annerledes, men spennende å oppleve noe nytt.

Ann Kristin hentet meg rundt tolv, så da dro vi til Hallingby for å være der litt. Møtte mange kjente, spiste pølse i vaffel og kjøpte kakelotteri., før vi da dro tilbake til Hønefoss siden jeg skulle gå i russetoget med resten av russegruppa klokka tre. Alt i alt ble det en fin feiring!


Tusen takk for en fantastisk russetid♥ Trist at det hele er over, disse ukene har virkelig gått altfor fort!

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#russ2017 #ringeriksrussen #russ #rt #russetog #barnetog #nasjonaldag #norgesnasjonaldag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg