5 LIFE HACKS FOR JENTER

5 LIFEHACKS

Personlig synes jeg det er utrolig kjekt med slike lifehacks som gjør hverdagen litt lettere. Derfor har jeg samlet sammen noen til eget innlegg. Håper disse kan være til nytte for dere!

♥ Ta celleprøve av underlivet fra du er 25år og mammografi av puppene dine fra du er 35år. Skulle kreft være tilfelle, kan man finne kreft på et tidlig stadie og sjansene for å overleve  er store.

♥ Om du noen gang har forsøkt å ta på et armbånd alene, har du nok erfart at det kan være en litt vanskelig. For å få til dette kan du feste en teip i enden som du fester.

♥ Hvis du er like glad i musikk som meg, og totalt avhengig å ha musikk på øra når du er på farten, så er dette en supert tips for deg. Ha alltid med deg et ekstra headsett i veska/sekken. Det er så kjipt å sitte på toget eller bussen uten musikk.

♥ Har du for mye klær i klesskapet og for liten plass? Snu hengerne i klesskapet ditt feil vei. Etter noen måneder kan du selge eller gi vekk de klærne som henger feil vei.

♥ Ha alltid tampong/bind i sekken eller vesken(e) dine, i tilfelle mensen skulle melde sin ankomst for tidlig for deg eller din venninne.

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#lifehacks #hverdag #blogg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg