HVA JEG VILLLE HA GJORT

OM JEG BLE GRAVID, BLØDDE IGJENNOM, DET BLE SPREDD NAKENBILDE AV MEG..

Om jeg hadde blitt gravid.. 
Det hadde selvfølgelig kommet som et sjokk, siden jeg på nåværende tidspunkt ikke planlegger noen graviditet. Men jeg ville tatt situasjonen slik som den var og gjort det beste ut av det. Jeg veit jeg ville blitt en god mamma, så det eneste hadde vel stått på om faren ville blitt igjen hos meg eller gått fra meg på grunn av situasjonen. 

Om jeg hadde tryna offentlig..
Vel, det har skjedd.. Veldig klein situasjon om mange rundt ser, men får man gjort så mye med det da? Bare prøve å late som ingenting og forsøke å tenke på noe annet! Et par skrubbsår må leges, og det er det som har stått i tankene mine når det har skjedd tidligere. 

Om jeg hadde vunnet i lotto..
Tatt meg en skikkelig ferie, lagt en del penger til side til hundene mine og spart en del til egenkapital tror jeg. Vanskelig å si når tanken er så uvirkelig, men dette er hvert fall noe jeg ville gjort.. 

Om noen baksnakket en av mine nærmeste..
Sagt ifra og irettesatt disse personene. Jeg er en person som sier meningene og kan være veldig direkte. Ingen skal baksnakke venna mine! 

Om jeg hadde blødd igjennom..
Vel.. Jeg har opplevd det før, til og med når jeg har hatt på hvit tights. Heldigvis hadde jeg en lang tunika over. Det er superkleint om noen ser det, men mensen er jo det mest naturlige som finnes, og det burde folk rundt også ha i tankene, selv om 90% ikke har det dessverre. Så hva skal man gjøre? Vel, løp hjem for å skrifte eller få ei venninne til å gå til den nærmeste butikken for å kjøpe det du trenger  for å fikse opp i dette! 

Om noen hadde sendt nakenbilde av meg ufrivillig i fylla..
Da veit jeg faktisk ikke hva jeg skulle gjort! Hadde vært helt krise, tror jeg hadde blacka helt ut og blitt helt fra meg. Heldigvis drikker jeg meg aldri full og omgås mennesker som jeg veit jeg kan stole på rundt alkohol. Vi alle har hørt om tilfeller som har skjedd hvor andre har opplevd dette tidligere, selv om man trodde man kunne stole på menneskene man omgås. Det er så synd og jeg har virkelig medlidenhet for disse. Anmeldelse er noe jeg hvert fall ville ha gjort! 

 

Hva ville du gjort i de ulike situasjonene? 

 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg