MYE SOM SKJER OM DAGEN

Hallo dere! Hvordan går det? Har prøvd i flere dager nå å skrive et innlegg, men uten hell. Det er i grunn mye som skjer om dagen, både på godt og vondt. Jeg holder meg for det meste inne, og vil egentlig bare sove og være alene. Men på lørdag kom jeg meg endelig ut blant folk, og fikk meg et lite avbrekk fra vanskelige og vonde ting. Og veit dere? Jeg koste meg! Det var en deilig følelse, kunne slappe av og tenke på andre ting.

Jeg veit ikke om jeg har gledet meg eller gruet meg til denne vinterferien egentlig. Det har vært mye skolearbeid den siste tiden, så det blir hvert fall deilig med et avbrekk fra det. Men denne vinterferien byr ikke bare på fine og flotte ting, rettsaken er like rundt hjørnet. Jeg gruer meg veldig, og skulle gjerne sluppet unna. Men det er denne veien jeg ville gå og dette skal jeg klare! Jeg tror jeg ligger godt an til å “vinne” saken, selv om jeg aldri kan si det for sikkert heller. Jeg ønsker ikke å ha for høye forhåpninger, men allikevel prøver jeg så godt jeg kan å ha troen på meg selv!

De siste dagene har bestått forberedelser til rettsaken og andre ting. Torsdag leste jeg over mine gamle barnevernspapirer, uten at det egentlig har så mye sammenheng til rettsaken, men jeg har lenge hatt lyst til å lese disse. Det er mye som jeg har ønsket å vite fra min oppvekst, og å litt klarhet i ting. På fredag var jeg i rettsalen for å bare se hvordan den er og få litt informasjon om hvordan det hele fungerer. Jeg var også hos psykologen og fikk snakket ut litt.

Men en stor opptur er at jeg holder på med å pusse opp rommet mitt om dagen. Rommet mitt har hatt den samme fargen så lenge jeg kan huske, og jeg kan virkelig ikke fordra den. Det skal bli så deilig med en forandring og jeg ser frem til å vise dere resultatet.

 

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#personlig #rettsak

4 kommentarer

Siste innlegg