SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 For en stund tilbake hadde jeg spørsmålsrunde her, som jeg tenkte å besvare på nå. Valgte å utelukke noen, men svarer på flesteparten. Fikk også en del hyggelig kommentarer, setter stor pris på det. Tusen takk!

Hva var det som fikk deg til å begynne å blogge?
Veit du.. det var bare en spontanavgjørelse for 5 år tilbake da søsteren min valgte også å opprette seg blogg. Jeg ønsket et sted hvor jeg kunne skrive mine tanker, følelser og meninger og det fikk jeg- alt på et sted!. Angrer ikke et sekund på at jeg startet, trives så godt med det!

Hva/hvem inspirerer deg?
For å være helt ærlig så er jeg ikke sikker på det, men om jeg må absolutt gi et svar på det så må det nok være andre blogger.

Hva er din største drøm?
Jeg har to drømmer. Den ene er den aller største, og det er å kunne hjelpe andre mennesker. Det er så mange som sliter der, både med det samme som meg og andre ting. Den andre drømmen er å kunne leve av bloggen. Det er flere titallstusen blogger der ute, og de som kan leve av det er utrolig heldige. Dette er en drøm som kan være vanskelig å oppnå, og heldigvis har jeg ikke for høye forhåpninger til det. Men jeg skulle mer enn gjerne ønske at den kom i oppfyllelse en dag.

Ønsker du deg noe akkurat nå?!
Ja, at de menneskene som dro dra meg og til himmelen kommer tilbake. Disse menneskene er et ufattelig stort savn!

Hva er ditt beste tips, of all time?
Vær deg selv, alltid! Hvorfor være som alle andre? Hvorfor være en person du ikke er eller ønsker å være?

Hei! Lurte bare på hva fremtidsplanene dine er? Liksom hva skal du studere, eller skal du ha friår eller ja? 🙂
Akkurat nå tenker jeg friår. Ikke fordi jeg ikke har lyst til å studere, men fordi motivasjonen er ikke der. Jeg har hatt så mye å slite med de siste årene at jeg trenger rett og slett et avbrekk. Dessuten hvorfor skal jeg starte på et studie som jeg ikke aner om jeg vil engang?

Hvor får du selvtilliten fra?
Ehmn.. Selvtilliten min er ikke akkurat så veldig bra. Men jeg lært akseptere meg selv. Ingen er som du, og hvor fantastisk er ikke det? Hvorfor prøve å være en annen når det kun er et menneske som er like fantastisk som deg? Jeg prøver egentlig å bygge om den ødelagte selvtilliten min. Etter mange år med mobbing og andre nederlag tok det knekken på min selvtillit, men den blir stadig bedre.

Hvor mange lesere har du?
Det varierer veldig. Gjennomsnittlig den siste uke har leserantallet ligget på 700, dette varierer så klart veldig. Nooen dager har jeg over 1500, og andre dager under 500, you see?

Ser du på deg selv som fin? (Ikke frekt ment, du er skjønn :*)
Haha nei egentlig ikke, men tusen takk!

Hva liker du best ved deg selv utseendemessig?
Øynene og smilet.

Kan du lage video feks sminkevideo?
Ja om dette er interesse for flere så kan jeg få til det etter hvert. Legger ved en room tour video jeg lagde for en tid tilbake da jeg også bodde hos mamma. Savner på mange måter rommet, men overhode ikke noe mer enn hvordan det så ut.

 

Håper dere fikk godt nok svar angående det dere lurte på, og om dere lurer på noe mer er det bare å legg igjen en kommentar. Håper dere har det bra!

 

– Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

5 kommentarer

Siste innlegg