IT`S TIME TO WORK A LITTLE HARDER

Jeg må beklage for mitt bloggravær de siste dagene, men det har vært mye som har skjedd og jeg har ikke klart å poste innlegg. Jeg har flere ganger skrevet innlegg som jeg ikke har klart å fullføre og poste. Det er helt utrolig hvor fort ting kan snu. På mandag var jeg fullt innstilt og hadde stor motivasjon for å gjøre alle leksene for uka, men plutselig har man mye å tenke på og andre ting blir prioritert. Jeg valgte å møte venner i stede, kanskje dårlig prioritert. Men jeg trengte det, virkelig! Det var godt å komme ut å tenke på noe annet, og være med noen av de som betyr mest for meg. Det er sånn noen ganger, uansett hvor mye man prøver er det ikke alltid hjernen vil samarbeide..

Men i går fikk jeg heldigvis unnagjort leksene som skulle gjøres! Heldigvis ikke så mye, men greit å få det unnagjort. Dette skoleåret her skal jeg forsøke mitt ytterste å få best mulig karakterer, så det gjelder å stå på.

I går var jeg og Martin på middag hos fosterforeldrene hans. Det var veldig koselig, og vi fikk servert god mat. Håper på en gjentagelse, hehe. I dag blir det prøving av russeklær på skolen, satser på at det jeg har bestilt passer hvis ikke er det ikke for seint å endre i det jeg allerede har bestilt.

Håper alle dere alle har hatt en fin uke så langt!♥

 

– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg