7 TING JEG ANGRER PÅ

Fikk et forslag av ei venninne om å ha et slikt innlegg, men det ble også en utfordring for min del. Ofte når jeg tar avgjørelser tenker jeg meg nøye om, det er faktisk svært få ting jeg angrer på. Men allikevel har jeg fått det noen punker. Håper dere liker innlegget!

 Jeg angrer på at jeg har latt andre lure meg til å tro at jeg ikke er bra nok..
Å bli mobbet i mange år ødelagte selvtilliten min mye, og jeg følte meg ikke bra nok for noen.

 Jeg angrer på at jeg stjal en 20 kroning fra pappa`s lommebok i ny og ned da jeg var yngre.
Haha, alle har vel gjort det en gang?

Jeg angrer på at jeg lot meg lure av eksen..
Riktig nok var dette en gutt jeg var sammen med for noen år tilbake, som jeg lot meg lure av utrolig nok. Dette har gjort at jeg ikke stoler lett på andre mennesker, utenom de som har vært der for meg gjennom flere år.

Jeg angrer på at jeg ikke har opprettet BSU konto.
Dette er noe jeg egentlig burde gjort for lenge siden og enda ikke har gjort.. Ikke er jeg så særlig flink til å spare penger heller. Men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har vært flink med pengene mine og brukt de på fornuftige ting gjennom årene. Oftest har jeg kjøpt klær og andre ting jeg trenger selv, utenom å spørre foreldre om penger bestandig.

Jeg angrer på at jeg ikke anmeldte mannen jeg har anmeldt tidligere.
Dessverre innså jeg ganske seint at det som skjedde ikke er min feil. Men det er heldigvis aldri for seint å anmelde noen.

Jeg angrer på at jeg var en dritt mot søster`n i barndommen.
Jeg var bare en liten og nysgjerrig jente som gjerne ville være med henne når hun hadde venninner på besøk. Det var spennende! Unnskyld for det Ann Kristin.

Jeg angrer på at jeg ikke var flinkere på ungdomsskolen når det gjaldt karakterer.
Dette er jo egentlig ikke en ting jeg kan noe for, ettersom det skjedde veldig mye i livet mitt på den tida. Men man føler alltid at det er noe man kunne gjort annerledes. Jeg ville gjerne studert noe annet på videregående også, men det fikk jeg ikke sjansen til på grunn av for dårlige karakterer.

 

 

– Ann Helen

 

10 kommentarer

Siste innlegg