HAR DU OGSÅ LYST TIL Å BLI AMBASSADØR FOR RABBLE? GRIP SJANSEN NÅ!

Sponset innlegg

Dere har kanskje fått med dere at jeg er blitt ambassadør for Rabble. Har du også lyst til å bli det? Nå har du sjansen!

Rabble er et nettsted som samler rabatter og kampanjer på alle mulige nettsteder. Det kan være en kampanje, gratis frakt eller en rabattkode. Noen av de aktuelle nettstedene er Nelly.com, Ellos, CDON, ebay, Sportamore. Det er utrolig kjekt og ikke minst veldig praktisk for min del, med tanke på at man får en oversikt over de ulike tilbudene og rabattene man kan få. Lenge leve studentlivet, haha! 

 

Akkurat nå søker Rabble ambassadører som kan være med på laget. Dine oppgaver blir å tipse leserne om de ulike rabattkodene og kampanjene. Til gjengjeld får du sjansen til å vinne gavekort og andre spennende premier. Vil du også være en Ramba? Fyll ut søknadskjema som du finner HER.

Jeg blir virkelig inspirert av alle rabattkodene og tilbudene hos Rabble. Til mine lesere i Sverige og Dammark, så har Rabble nettsider til dere også! Her finner du Rabble i Sverige og her finner du Rabble i Danmark.  

 

– Ann Helen

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg