TING JEG GLEDER MEG TIL!

Nettopp satt meg ned for øve til prøve, men tenkte å komme med et innlegg først. Planen var å skrive enda et innlegg om hvordan jeg har det, og som dere kanskje har fått med dere, så har jeg det overhode ikke bra om dagen. Så tenkte jeg, hva med å gjøre det om til noe positivt? Siden dette året vil bestå av veldig mange ufrivillige nedturer, er det hele tiden viktig å ha noe å se frem til!

♥ Bursdag
For min del har aldri bursdagen min vært noe høydepunkt, den har aldri blitt som jeg skulle ønske. Og år etter år ble forventingene lavere og lavere, og det var ingenting å glede seg over. Men i år fyller jeg 18år og i år skal det virkelig feires, faktisk bare 2 måneder til!

♥ Flytte hjem
I August måtte jeg brått flytte, noe jeg overhode ikke var forberedt på.. Og hvertfall ikke så langt som til Ål.Det ble noen tunge dager, men prøvde hele tiden å se litt lyst på det. Jeg fikk jo en fin tid på hybelen der jeg bodde med den lille Chihuahuaen min. Men allikevel følte jeg meg veldig alene, og skolehverdagen var ikke bra. Da jeg byttet til Åssiden ble det bedre, gi og med at nå slipper jeg å bo alene og jeg kjenner fler folk her, tillegg til at veien til Hønefoss er ikke like lang som før. Men jeg savner Hønefoss fremdeles, jeg savner skolen, alle mine nærmeste og hverdagen der. Håper virkelig at jeg kommer inn på Hønefoss til neste år!

♥ Lappen
Trenger jeg å si mer egentlig? Jeg ser frem til den enda større fritiden året rundt. For jeg har jo mopeden, men kjører ikke om vinteren som gjør at det er vanskelig å komme seg dit man vil akkurat når man vil!

♥ Russetiden
Russetiden er bare oppskryt og jeg er ikke den største festløven akkurat. Men russ, er noe jeg vil bli uansett. Jeg skal verken ha russebil eller russebil, men nyte russetiden som vandreruss!

Bilde fra 2014

♥ Å jobbe med hardere med bloggen
Dette er noe jeg hele tiden jobber med. Akkurat nå har jeg og har hatt en dårlig periode i livet som har gjort at det er blitt få blogginnlegg i uka. Jeg har mål, og jeg skal klare dem.

♥ Bli ferdig med utdanningen
Dette tar nok noen år til, men jeg kommer i mål. Går allerede 2.videregående, og det er spennende å se hva fremtiden vil by på.

♥ Å bli voksen.
Oi, hva sier jeg? Voksen, er jeg ikke det allerede da? Ja jeg er bare 17, men i min mentale elder føler jeg meg eldre. Jeg ser frem til voksenlivet, ferdig utdannelse, jeg og Martin forhåpentligvis flytter sammen og stifter familie flere år senere.

Er nok flere ting jeg gleder meg til som jeg håper vil skje i år blant annet så har jeg veldig lyst til å dra på vg- lista og vinterlyd. Det kommer til å bli flere bra stunder forhåpentligvis imellom nedturene.

 

 

– Ann Helen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg