UKENS

Forrige uke har bestod  av mye kaos, som har gjort at tiden til å blogge har vært liten. Det hele startet onsdag, to dager før muntlig høring. Jeg kom hjem fra skolen, handlet og lagde middag til meg og bestemor, før jeg skulle dra på teorikurs. Bestemor hadde vært dårlig noen dager, men denne dagen merket jeg det ekstra. Etter å ha ringt legen hennes, hjelp 24 (trygghetsalarm) og legevakta, fordi bestemor ikke ville bli henta av ambulansen, så måtte jeg til slutt gjøre det enten hun ville eller ikke. Jeg og bestemor ble kjørt til Drammen sykehus av sykebilen hvor de tok flere undersøkelser av henne, og de fant ut hva som var galt. Dette gjorde at jeg ikke fikk øvd til muntlig høring denne dagen. Sånne ting kan oppstå, og man veit aldri når sånt skjer. Viktigste er at hun fikk hjelpen hun trengte, og på fredag fikk hun reise hjem igjen. Torsdag var jeg i begravelse. Veldig fin, men så ufattelig trist. Verden er urettferdig..
Litt av en uke, men nå har jeg snakka meg lenge bort. Jeg har glemt litt bort oppdateringen av uka, men tar det igjen nå.

MOTIVASJON:

For første gang vil jeg skryte av meg selv i noen fag. Jeg har jobbet hardt, og for min del syns jeg at resultatene har vært gode. Trodde det ikke var mulig. Dette gir meg stor motivasjon til å jobbe videre. Man får til det man vil!

LÅT:

HØYDEPUNKT:

Lørdag har helt klart vært ukas høydepunkt. Fetteren min Stian fylte 18år for noen dager siden, og på lørdag var det bursdagsfest for han. En vellykket dag, og det så ut som “bursdagsbarnet” hadde det supert!

INNKJØP:

Har kjøpt en del nye ting i det siste, som jeg kan vise dere i eget innlegg om ønskelig.

QUOTE:

 

 

– Ann Helen

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg