PAGE 1 OF 366

Første dagen i 2016 er snart over. Jeg feiret dagen min hos min kjære kusine i går, noe som var veldig hyggelig. Jeg dro hjem klokka 7 i dag tidlig, da var festen ferdig. Meningen var at jeg skulle sove hos henne, men jeg ville heller reise hjem jeg. Endte med å sove til klokka 15, og resten av dagen har jeg stort sett bare slappet av. Jeg er så utrolig glad for at jeg drikker med måte og at jeg har full kontroll på fest.

2015 har vært et år med både oppturer og nedturer. Jeg har mye å se tilbake på og lært så utrolig mye både om meg selv som person og mye annet. Året har i grunn vært veldig bra, selv om det har bydd på mye motgang. Men er det ikke motgang som gjør en person sterkere da? Jeg håper virkelig det neste året blir mye bedre..

Uansett.. Jeg håper dere har hatt en fantastisk år og kost dere masse. Jeg veit det er mange der ute som sliter med ulike ting, og jeg håper for deres del at dette året blir bedre. Jeg ønsker dere alle alt godt. Håper 2016 blir et supert år. Ønsker dere alle et riktig godt nyttår!


Egentlig skulle del 2 av tilbakeblikk på året komme ut i dag. Men telefonen min tok dessverre kvelden i går. Mesteparten av bildene ligger så klart på denne telefonen og pc-en min som er levert på represjon. Men jeg skal se hva jeg får til, for jeg syns det er så gøy å se tilbake på året.

 

– Ann Helen

5 kommentarer
  1. Else: Jeg har totalt 6 hunder, men de bor på forskjellige steder, og ingen av dem er noe særlig glad i raketter. Hun ene vi har, reagerer bare av den ene reklamen på tv der det er fyrverkeri med. Det er nok for henne. Heldigvis hadde alle de flotte hundene mine, noen hjemme som passet på dem 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg