RIVER I HJERTET

Ligger med ei trøtt lita kosete jente på armen, som små snorker og lage koselyder. Godt å bare ligge å slappe av etter travel arbeidsdag. I dag ble jeg takket for hjelpen, og ble satt pris på arbeidet jeg hadde gjort. Det føltes godt å høre at jeg gjør noe riktig. Det blir litt hektisk i perioder uansett hvilken type arbeidsvakt man har, hvertfall når man er få ansatte på jobb. Men det blir ofte mye dødtid til å bare sitte å ikke vite hva man skal gjøre, særlig når man bare er der for observere.

Milla får så klart veldig lite oppmerksomhet når jeg er på skolen eller jobb, derfor er det veldig viktig for meg å gi henne masse oppmerksomhet og kjærlighet når jeg er hjemme. Jeg er så stolt over hvor flink hun er til å være alene så mange timer. Hun var vandt å være alene sammen med Michelle når pappa er på trening, psykolog eller hos legen, men nå som hun bor med meg, er det snakk om litt fler timer.

Milla og jeg ligger å hører på musikk nå, og for noen dager fant jeg en sang som virkelig river i hjertet. Sangen er virkelig helt nydelig, og det er deilig å slappe av til rolig og avslappende musikk! 

 

 

– Ann Helen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg