Lille julaften- Kvelden før kvelden

Lille julaften i dag, men hvor er julefølelsen? Snøen er kommet, pakkene er kjøpt og, juletre og huset er pynta, men det er en ting som mangler. JULEFØLELSEN, hvor er den?

Gleder meg som alltid som en unge til julaften og det gjør jeg i år også. Gleder meg sånn til å spise julemiddagen og kose meg med familien min, men kjenner bare at det er noe feil. Veit ikke helt hva det er, men noe er det.. Men jeg nyter juletiden for det om, og ser frem til i morgen og resten av juletiden. Blir spennende å åpne gavene i morgen da, veit mye av det jeg får så ja litt kleint å åpne pakker som jeg veit hva er, heldigvis er det MANGE av gavene jeg ikke veit hva er så får glede meg over det. Veit at jeg får Smoothie-marskin og kamerastativ som jeg har ønska meg lenge og endelig får jeg det, weee!  Første gangen jeg har ønska meg noe til jul, og overraskende nok får jeg noen av ønskene mine oppfylt.

Kjenner det er veldig godt med juleferie nå, slapper av og tenker ikke i det hele tatt på skole. Utrolig deilig å slippe skolearbeid nå, for det har det vært så mye av i det siste.

Ferien nytes for fullt og det håper jeg dere gjør også. Kos dere masse i jula, uansett ferie eller ikke! Ta godt vare på hverandre♥

I dag skal jeg på graven til bestemor, bestefar og onkel, skal legge krans og lys der. I tillegg skal jeg til Hønefoss med min kjære søster og ordne noen ting før jul. Skal også møte noen venner i dag, så dette blir nok en bra dag.

Ønsker alle mine blogglesere en riktig god jul og et godt nyttår! ♥

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen

8 kommentarer

Siste innlegg