UKENS SPØRSMÅL #60- LONDON, BH STØRRELSE, KOSTHOLD..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL 

Hvis du har vært i Tyskland har du vel hatt pass? 
Nei, trengte ikke pass for å reise dit da jeg dro hvert fall. 

Kunne du ha lagt ut hvor mye billetter kostet og hvilket flyselskap dere skal dra med? Hvor dere skal sove? 
Vi skal dra med Norwegian, og billettene kostet rundt 800kr til sammen, altså for begge veiene. Vi skal sove på Prince William Hotel.

Hvilken bh størrelse bruker du? Vet det er rart å spørre om men sliter å finne noe som passer, og ut i fra det jeg har sett deg ser det ut som vi har ca. like store, hvis det er lov og si.
Det er så klart lov å si og ikke minst spørre om. Veit ikke om jeg har noe særlig lyst til å legge ut bh størrelsen min, men jeg kjøper vanligvis bhene mine på Cubus eller Lindex. De har mye fint, også i litt større størrelser. 

Betyr berømmelse alt for deg? Siden du skryter så jævlig mye at du legger ut på snap at bloggen din er på 33. plass? Ikke hats kommentar men er bare nysgjerrig.
Vil ikke påstå a det å legge ut en snap med hvilken plass jeg ligger på betyr at jeg legger opp til at andre skal få det inntrykket. Men for å svare på spørsmålet dit, så nei det gjør absolutt ikke det. Men det føles godt at jeg kan gjøre noe bra for engang skyld. 

Hva tenker du om vekta di eller hva du spiser? Ser ut som du bare spiser fett, sukker og alt annet dritt. Har du tenkt noen gang på konsekvensene?
Tror det er veldig lett å dømme det uten å vite 100% fakta. Jeg legger jo ikke alltid ut hva jeg spiser, men har nok veldig lett for å legge ut de mest usunne tingene uten å tenke over det selv, haha! Når det kommer til vekta mi så føler jeg at det har altfor mye fokus. Skjønner at folk vil mitt beste, men altså det finnes vel viktigere ting å livet å fokusere på ved en annen person? Men for å svare på spørsmålet, så føler jeg meg vel i min kropp, føler at jeg kunne gjerne hatt et sunnere kosthold, og ja jeg tenker over konsekvensene. 

Kan du vlogge fra London?
Har tenkt tanken før spørsmålet kom, og har veldig lyst til det! Tror det kommer til å bli en vlog lignende den fra Stockholm, at jeg viser mest hvor vi er og hva vi gjør, og at jeg ikke snakker så mye, og heller ikke viser noen andre på vloggen. 

Hvordan kommer ideer til hva du skal spise til middag når du bor alene? Føler det hadde blitt mitt største problem den dagen jeg flytter ut.. 
Når jeg tenker meg om så føler jeg at jeg spiser mye av det samme. Men om jeg vil ha noe nytt søker jeg på netter eller i oppskriftsbøkene jeg har liggende. Tror jeg skal bli flinkere til å bruke dette!

Bruker du fortsatt vippe extensions? 
Nei det gjør jeg ikke. Prøvd et par ganger tidligere, men jeg synes de datt av så fort og det ble så ujevnt. Nå bruker jeg løsvipper fra Wish. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? Legg igjen en kommentar♥ 

 

5 kommentarer
    1. Hadde vært skikkelig hyggelig med en vlog fra London!
      Må bare si at jeg ikke forstår at folk til stadighet kommenterer vekten og kostholdet ditt. Du burde da virkelig ikke være nødt til å forsvare deg selv fordi du spiser som et vanlig menneske. Så klart man heller legger ut bilde om man koser seg skikkelig med chips en lørdagskveld eller en iskrem på sommeren. Det er jo en mye hyggeligere ting å legge ut enn en fiskemiddag en helt vanlig tirsdag. Det blir bare for dumt at folk konstant skal kommentere på disse tingene. Du sier jo selv at du spiser vanlig og spiser mye sunt, det burde være tilstrekkelig med svar for dem som av en eller annen grunn alltid må kommentere på kostholdet ditt.
      Jeg håper virkelig ikke du tar til deg disse kommentarene. Du er nydelig og det viktigste er at du er glad i deg selv og din egen kropp uansett hvordan den ser ut. Selvtilliten din skinner gjennom på bilder og jeg synes stort sett du stråler. Det at du viser så tydelig hvor bra man kan ha det i egen kropp er en av grunnene til at jeg går innom bloggen din hver dag og har fulgt deg i mange år. Folk som deg som viser hvor vakker og selvsikker man kan være selv om man ikke er helt A4 er en av grunnene til at jeg har klart å bli glad i meg selv. Du inspirerer meg ofte til å stå opp, ta på meg mitt største smil og gå ut døren med hevet hode hver dag. Fortsett sånn, kjære deg <3

    2. Hei! Har forslag til innlegg du kan lage. Kunne du lagd sånn matdagbok ish, så du viser hva du lager til middag noen ganger i uken? Gjerne prosessen også men helst oftere ippdateringer rundt dette. Trenger inspirasjon og det er gøy å lese

    3. Hei!
      Blir seriøst irritert over alle de negative kommentarene du får rundt kropp og hva du spiser. Drit i hva alle andre mener, de vet jo kun en liten brøkdel. At du har så mye bra selvtillit som du har er beundringsverdig! Stå på

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg