EN DAG JEG ALDRI VIL GLEMME

EN MINNERIK DAG JEG ALDRI VIL GLEMME

Nå har jeg nettopp kommet til Martin igjen etter å ha vært på garntangen med Anita, Hilda og Pernilla. Har egentlig ikke vært helt i form i dag, men var nødt til   komme meg ut en tur. Det har blitt mange dager hvor jeg har bare sittet inne, eller hjulpet Martin med ting, men nå har jeg trengt et par dager hvor jeg er ute å finner på noe med venner. Sommerferien går fortere enn man tror unna, og plutselig er det skolestart for de fleste av vennene mine. Men nok småsnakk, nå skal jeg fortelle dere om et helt sinnsykt opplevelse jeg hadde i går!

 Herregud for en sykt gøy dag jeg hadde i går, altså- jeg finner nesten ikke ord! Dagen startet med at jeg møtte min gode venninne Henriette en tur i byen. Vi gikk å så litt i butikker og skavla gikk i et. Når man ikke møtes så ofte ender det ofte opp sånn, men det er jo bare gøy! Rett før jeg skulle dra tok hun litt bilder av meg som dere kommer til å få senere på bloggen. Jeg ble så fornøyd, bortsett fra de mange urenhetene mine som er umulig å dekke. Har nemlig glemt sminken min hjemme hos pappa. Men nå jeg hvert fall en del bilder til innlegg!

Uansett. Etter byturen med Henriette, var vi en samlet gjeng som dro på hytta til Martine. Det var så koselig! Det ble masse skravling, bading, grilling og til slutt lå vi på en tube etter båt med full fart. Skal love dere at det var gøy, bortsett fra alle gangene jeg datt av da- og det var ikke få heller. Jeg datt av mest av alle og det var ikke akkurat lett å komme på igjen. Uansett så var det veldig gøy og det var spennende å prøve noe nytt. Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å prøve å henge bak med tube etter båt, så dette er en opplevelse og dag jeg aldri vil glemme. Håper vi kan gjenta det om ikke så altfor lenge!


 

 

 

 

FACEBOOKINSTAGRAMSNAPCHAT

4 kommentarer

Siste innlegg