Bilder fra Henriette var hos meg 17.07.2013-18.07.2013

Henriette overnatta hos meg fra onsdag 17.juli til torsdag 18.juli. Nå tenkte jeg at jeg skulle komme med masse bilder i forskjellige innlegg fra hun var her. Onsdagen gikk bare til å chille, ha photoshoot(er) osv.. Vi filmet også 2 videoer som jeg skal få redigert før de blir lagt ut. Ene filmen filmet vi faktisk på natta fordi vi var faktisk ikke trøtte i det hele tatt. Jeg var kanskje en smule men Henriette sovnet kl. 6 og da fant jeg ut at jeg kan jo sove noen timer jeg også. Koste meg veldig med å ha Henriette på besøk, vi gjorde så mye gøy. Må si jeg savner henne allerede og gleder meg til jeg kan finne på ting med henne igjen. Hun er nemmelig i Barcelona nå, skyper med henne ofte og virker som hun har det fantastisk gøy.

Etter photoshooten(e) så fikk vi is av ei jente som hang med oss. Det var utrolig koselig av henne og isen var utrolig god!

Sneakpeak bilder av Henriette

Dette var altså godteriet jeg og Henriette skulle spise denne kvelden og neste morgen. Spiste nesten ikke potetgullet, for mye var igjen da Henriette hadde dratt.

Kveldens outfit, etter ett nydelig bad! 

 

 

 

Vi blogges =) <3
– Ann Helen 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg