hits

Ann Helen

Nygård

UKENS SPØSMÅL #33- TOPPBLOGGER, ANGST, STRIPPER..

SVARENE PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Skulle du ønske du var berømt? I så fall på hvilken måte?
Skulle ønske jeg var toppblogger, det er en av mine største drømmer. 

Hvordan ser din "perfekte dag" ut?
En dag uten stress, krangling, bekymringer og ikke minst angst, vil jeg påstå hadde vært en perfekt dag seg selv. Enda bedre om jeg kunne brukt den med noen av menneskene som betyr mest for meg! 

Hva er du mest takknemlig for?
Livet mitt. Altså bare det å være levende er noe jeg verdsetter utrolig høyt. I tillegg har jeg så mange gode mennesker i livet mitt som jeg setter så uendelig stor pris på! 

Hva er ditt beste minne? ,
Nok et vanskelig spørsmål, men tror det må være da jeg fikk holde Milla og Michelle for første gang, og visste at de var mine. Milla fikk jeg jo da hun var et år gammel, og Michelle var bare noen dager gammel. Jeg var jo med på fødselen til noen av hennes søsken, og holdt henne bare noen timer gammel. Men etter noen dager fikk jeg beskjed om at jeg skulle få henne. Det å ha dem gjør meg virkelig til et bedre menneske!Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?
Oi, det var litt vanskelig spørsmål. Men jeg skulle ønske at det var mindre kjefting, mer forståelse og mer oppfølgning rundt meg. 

Hva verdsetter du mest i et vennskap?
For meg er det viktig å ha venner som virkelig bryr seg om meg, er interessert i å finne på noe, opptatt av at jeg skal ha det bra, og ikke minst er ærlig og tillitsfulle. 

Så på usensurerte at du var på sånn fifty shades ting. Så kult ut hvordan fikk du billetter osv? 
Ja det stemmer, den opplevelsen var helt sinnsyk og jeg tenkte å fortelle mer om dette i eget innlegg. Men kort fortalt så hadde noen få kinoer noe som heter "Ladies Night", inkludert det i Askim. Det var åpen bar, fingermat, photoshoot med pisk, masker, og sånt. De hadde også leid inn profesjonell stripper, ga ut goodiebag til alle og gaver som enkelte vant. Vi bestilte bare en vanlig billett der, og i prisen på 250kr fulgte alt dette med. Ofte gjør de slikt på premierer, men noen drar det lengre ut og gjør mer ut av det enn andre. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

FACEBOOK - INSTAGRAM - SNAPCHAT- SNAPCHAT (BLOGG)

 

Helena Westergren

14.02.2018 kl.04:49

så gøy!!

Ann Helen Nygård

18.02.2018 kl.13:35

Helena Westergren: <3

Anna

14.02.2018 kl.09:25

Fin skinnjakke!! Hvor er den kjøpt? (Svar gjerne på snap så fort du ser spørsmålet, følger deg der)

Ann Helen Nygård

18.02.2018 kl.13:47

Anna: Anna: Husker ikke helt om jeg la det ut, men den er hvert fall kjøpt på Zizzi. Ikke alle Zizzi butikker har den, ettersom ikke alle kan velge hva de skal få inn i butikken. Så jeg kjøpte den i Askim, sjefen der velger ut sine egne varer.

livetmitt93

14.02.2018 kl.09:58

<3

Ann Helen Nygård

18.02.2018 kl.13:47

livetmitt93: <3

Tonje

14.02.2018 kl.14:47

Hva gjør deg lykkelig? :)

Kai Exo

14.02.2018 kl.17:51

Kunne du prøvd en eller annen «30 days challenge»?
Skriv en ny kommentar
Ann Helen Nygård

Mitt navn er Ann Helen, og jeg er en livsglad jente på 19 år. Jeg kommer fra et lite sted utenfor Hønefoss, som heter Hallingby. Livet mitt har vært som en berg- og dalbane, og bloggen omhandler derfor mye om det. Dette er min plass hvor jeg kan få ut alt mine tanker og følelser. Jeg skriver også generelt om alt som faller meg inn. Kontakt: annhelennygaard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign