hits

JEG BURDE LYTTA TIL KROPPEN MIN

  • 11.06.2017, 23:11

JEG ANGRER PÅ AT JEG IKKE LYTTA TIL KROPPEN MIN

Jeg har flere ganger fortalt dere at livet mitt ikke har vært en dans på roser og at det er mye som har skjedd i mitt korte liv. Jeg har opplevd mye som mennesker på min alder ikke burde eller fortjener å oppleve. Ved siden av har jeg prøvd å prestere og gjøre ting bra, særlig på skolen. Jeg har forsøkt å stå på for å bevise meg selv, og andre rundt alt er mulig bare man prøver. Slik jeg ser dette nå, er det helt feil. Alt jeg har opplevd, både på godt og vondt, har vært med på å forme meg og min hverdag. Både barneskolen og ungdomsskolen var en vanskelig tid for meg, med mye som skjedde. Og det samme med videregående. Selv om videregående ble bedre med tanke på min skolehverdag, var det mye på det private som ødelagte for konsentrasjonen min.

Jeg har presset meg igjennom tre år på skole, siste året angrer jeg litt på. Da jeg startet på skolen i høst var jeg forberedt på et tøft år både på skolen, men også på privaten. Jeg visste at jeg skulle i en rettsak, og at det var mye ting rundt det som kom til å slite meg ut. Men jeg var fast og bestemt- dette skulle jeg klare. Jeg fikk tilbud om å dele opp året mitt, men takket pent nei til det. Jeg angrer veldig på det nå, sånn egentlig. Forstå meg rett, jeg er veldig glad for at jeg kun har noen skoledager igjen før tretten år på skole er gjennomført, men kroppen min er forferdelig sliten, og karakterene har ikke akkurat blitt de beste. Hadde jeg ventet et eller flere år hvor jeg hadde jobbet eller noe, og fokusert på meg selv, før jeg startet med et nytt skoleår, eller delt opp året, tror jeg mye ville vært annerledes. Motivasjonen for skole, og karakterene mine hadde gått mye bedre tror jeg.

Jeg er veldig glad for at det kun er noen få skoledager igjen, jeg tror at om det hadde vært et par måneder til på skolen, ville jeg droppet ut. Jeg er ekstremt sliten om dagen som sagt, og det har egentlig vært sånn en god stund nå. I perioder sperrer jeg meg inne, og vil bare være alene. Ikke fordi jeg egentlig vil være alene, for det er noe av det verst jeg veit. Men fordi jeg ikke orker å dra noe sted, og trenger å slappe av for å få det til å gå rundt, fordi jeg opplever å ha et lavt energinivå. Nå er jeg klar for sommer, sol og varme, og håper på mange fine dager med venner og familie i sommer. Dessuten håper å finne en jobb i løpet av sommer, så jeg har noe å gjøre videre.

 

- Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#privat #skole #hverdag #personlig

6 Kommentarer

Victoria Larsen

12.06.2017 kl. 00:52
Jeg ser at vi har vært gjennom litt likt, samtidig selvfølgelig ikke på samme måte. Jeg presset meg også gjennom et år, som jeg virkelig ikke burde gjort. Jeg visste at det ville bli vanskelig, men likevel presset jeg meg gjennom og tenkte på hva alle andre tenkte. Du er virkelig sterk som i det hele tatt skriver om dette. Jeg forstår, virkelig. Flott person er du!

Ann Helen Nygård

13.06.2017 kl. 22:17
Victoria Larsen: Huff, det er ikke bra.. Helsa er viktigst! Tusen takk, det betyr mye <3

Birgitte Østby

12.06.2017 kl. 07:02
Hold ut!! :)

Ann Helen Nygård

13.06.2017 kl. 22:16
Birgitte Østby: Ja <3

livetmitt93

12.06.2017 kl. 10:22
<3 du er sterk

Ann Helen Nygård

13.06.2017 kl. 22:16
livetmitt93: <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ann Helen Nygård

Mitt navn er Ann Helen, og jeg er en livsglad jente på 19 år. Jeg kommer fra et lite sted utenfor Hønefoss, som heter Hallingby. Livet mitt har vært som en berg- og dalbane, og bloggen omhandler derfor mye om det. Dette er min plass hvor jeg kan få ut alt mine tanker og følelser. Jeg skriver også generelt om alt som faller meg inn. Kontakt: annhelennygaard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no