hits

OPPMERKSOMHETSSYKE FAEN

  • 25.04.2017, 22:24

DU ER SÅ JÆVLA OPPMERKSOMHETTSYK..

Gjennom mine år som blogger har jeg fått ulike kommentarer, både fine og mindre fine kommentarer, når det gjelder hva jeg deler og hvordan jeg utgir meg på bloggen. Jeg prøver hele tiden å være meg selv 100%, og dele ting som skjer i mitt liv på en ærlig måte. Det er mange bloggere som får alt til å virke så fint og perfekt, og jeg ønsker å være en av de få til å vise sannheten om livet, og at det er alt annet en perfekt for mange. Jeg har opplevd mer enn de fleste på min alder når det gjelder nedturer, og opplevd ting som mennesker på min alder ikke skal oppleve.

Stadig får jeg kommentarer på hvor oppmerksomhetssyk jeg er, og for min del handler det ikke om oppmerksomheten et innlegg kan få. Det handler om å få ting opp og fram i lyset. Per dags dato blir jeg ikke betalt for antall klikk på bloggen, og jeg tjener ingenting i form av penger på å få masse oppmerksomhet på innleggene mine. Men det jeg tjener på, er det jeg brenner for- nemlig å hjelpe andre. Det er viktig for meg å vise andre hva det virkelige livet innebærer, vise at det er mange som sliter og at man skal vise mer empati til andre rundt seg. Det er viktig for meg å skrive om tabubelagte temaer og det ingen skriver om. For det er nemlig sånn at det er mange som sliter der ute, og jeg vil mer enn gjerne hjelpe til der jeg kan. Så nei jeg er overhode ikke oppmerksomhetssyk, men som skrevet, ting må opp og frem i lyset faktisk. Dette er min personlige dagbok, som jeg lar dere komme innpå- og det er derfor mitt valg om hva som skal deles og ikke. Er ikke dette av interesse er det bare å krysse igjen siden- enkelt og greit!


 

- Ann Helen


Følg Adalsjenta på Facebook

#oppmerksomhetssyk #oppmerksomhet #personlig #samfunn

4 Kommentarer

Victoria Larsen

25.04.2017 kl. 23:19
Du er utrolig sterk og takler utrolig mye drit! Du er flott :)

Ann Helen Nygård

10.05.2017 kl. 10:11
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Sølvi Birgitte Wærness

26.04.2017 kl. 14:48
Du er veldig flink til å dele ting på bloggen din! :) Fortsett med det og ikke la de andre ødelegge for deg :)

Ann Helen Nygård

10.05.2017 kl. 10:12
Sølvi Birgitte Wærness: Takk for det, det var hyggelig å høre <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ann Helen Nygård

Mitt navn er Ann Helen, og jeg er en livsglad jente på 19 år. Jeg kommer fra et lite sted utenfor Hønefoss, som heter Hallingby. Livet mitt har vært som en berg- og dalbane, og bloggen omhandler derfor mye om det. Dette er min plass hvor jeg kan få ut alt mine tanker og følelser. Jeg skriver også generelt om alt som faller meg inn. Kontakt: annhelennygaard@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no